top of page

REGENCY MARGOSA

BENGALURU

The clients got in touch with us to renovate their apartment- a 10 year old property, which they had bought. The space was already well designed by its previous owner/architect, but needed to be 'updated'.

This project required us to re-imagine the space, to suit its new occupant.

Primary exercise was to do away with unnecessary partitions and make the window openings bigger, to bring in a sense of space. Bedroom doors were re-aligned to alter the circulation pattern. This resulted in better furniture arrangement and usage of space.

Location

Regency Margosa, Bengaluru

Year of completion

2023

Team

Harshavardhan Punja

Shubham Sharma

Emil R Manuel

Photographer

Arjun Krishna

Collaboration

Melange Interiors Pvt Ltd 

Design Brilliance

bottom of page